Macaw.lt/Naujienos/Agentūra „Macaw“ pripažinta „Sitecore“ metų partnere

Agentūra „Macaw“ pripažinta „Sitecore“ metų partnere

Nyderlandų informacinių technologijų ir internetinės rinkodaros agentūra „Macaw“ buvo pripažinta „Sitecore“ metų partnere EMEA regione (Europa, Artimieji Rytai ir Afrika). „Sitecore“ apdovanojimus taip pat pelnė – „Sitecore“ metų partneriu Amerikos regione tapo bendrovė „XCentrium“, o Azijos ir Ramiojo vandenyno regione – „Delloite“.

Šis pripažinimas bendrovei skirtas už puikius visų metų rezultatas dirbant su „Sitecore“ technologija – nuo šios sistemos diegimo ir pritaikymo klientams iki įvairių sudėtingų techninių projektų įgyvendinimo. Nuo 2017-ųjų metų „Macaw“ turi savo biurą ir Vilniuje.

Bendrovės vadovas Williamas van der Pijlas sako, kad šis įvertinimas – ilgo ir sunkaus darbo pripažinimas.

„Be galo didžiuojamės šiuo įvertinimu. Tai didelis mūsų įmonės pripažinimas. Jau daug metų dirbame su „Sitecore“ ir esame platininiai jų partneriai, todėl tokio pripažinimo sulaukti ypač džiugu. Be to, tai labai svarbus mūsų komandos žinių, įgūdžių ir profesionalumo dirbant su klientais įvertinimas. Diegdami „Sitecore“ produktus ir padėdami klientams transformuoti jų verslą internetinėje erdvėje ir toliau sieksime išlaikyti aukščiausią paslaugų kokybės lygį“, – sako W. van der Pijlas.

Anot bendrovės „Sitecore“ viceprezidento Oweno Taraniuko, įvertinimas „Metų partneris“ – išskirtinis pripažinimas: „Tai didžiausias ir garbingiausias „Sitecore“ partnerių įvertinimas. Kartu tai ir išskirtinis „Macaw“ ir „Sitecore“ ilgos ir sėkmingos partnerystės įrodymas.“

Agentūra „Macaw“ yra platininė „Sitecore“ partnerė, siūlanti įvairius „Sitecore“ produktus, įskaitant: „Sitecore Experience Platform“, „Sitecore Experience Commerce“ ir „Sitecore Content Hub“.

Vertinant „Sitecore“ metų partnerį, daug dėmesio skiriama įmonės gebėjimui pasiūlyti klientams geriausius sprendimus, užtikrinančius platformos „Sitecore“ maksimalų funkcionalumą ir padedančius sėkmingai veikti skaitmeninėje erdvėje išnaudojant visas „Sitecore“ galimybes. Taip pat daug dėmesio skiriama sistemos diegimo efektyvumui, specialistų profesionalumui ir patirčiai dirbant su „Sitecore“ sprendimais.

2001-aisiais metais Danijoje įkurta bendrovė „Sitecore“ buvo viena pirmųjų, pradėjusių siūlyti inovatyvius sprendimus interneto svetainėms. Vos per kelerius metus įmonė tapo viena žinomiausių visame pasaulyje, o jos sprendimus pradėjo naudoti didžiosios korporacijos.

Apie bendrovę „Macaw“

Nyderlandų bendrovė „Macaw“ jau dvidešimt penkerius metus sėkmingai dirba internetinės rinkodaros ir informacinių technologijų srityse, savo klientams siūlo duomenų analitikos, elektroninės prekybos, debesijos ir kitus integruotus skaitmeninius ir rinkodaros sprendimus verslui. „Macaw“ yra „Microsoft“ ir „Sitecore“ partnerė. Nyderlandų bendrovė dirba su tokiomis žinomomis įmonėmis, kaip „Heineken“, „Eneco“ ir „Henkel“. Iš viso bendrovėje dirba 450 specialistų Nyderlanduose, Lietuvoje ir Vokietijoje. Planuojama, kad iki 2025-ųjų metų įmonės darbuotojų skaičius išaugs iki 1000.

Svajojate apie karjerą Macaw?
Karjera