Macaw.lt/Power Apps akademija

Microsoft “Power Apps” akademija

Pradėkite karjerą IT sektoriuje jau dabar! Dalyvauk „Macaw” Microsoft „Power Apps“ akademijoje, įgyk žinių ir susikurk savo darbo vietą vienoje geriausių ir inovatyviausių bendrovių visoje Europoje!

case microsoft powerapps

Kas yra „Power Apps“ akademija?

„Power Apps“ akademija – Nyderlandų IT bendrovės „Macaw“ organizuojama akademija, kurios metu jos dalyviai bus supažindinti su Microsoft „Power Apps“ aplikacija ir darbu su ja. Po akademijos geriausiems dalyviams bus pasiūlyta trijų savaičių darbinė praktika „Macaw“ biure Vilniuje, o gabiausiems – prisijungti prie „Macaw“ „Power Apps“ komandos.

Kas gali dalyvauti akademijoje?

„Power Apps“ akademijoje gali dalyvauti specialistai, kurie:

  • išmano „Office 365” funkcionalumą
  • supranta „Microsoft Cloud“ technologiją,
  • turi supratimą apie programavimą ir programavimo kalbas

Didelis privalumas turėti patirties dirbant ar išmanant kai kuriuos arba visus „Power Platform“ produktus – „Power Apps“ „Power Automate“ arba Dynamics 365 ir/arba „Microsoft Dataverse“ technologijas.

Studijų eiga

  • Akademija startuos Gegužės 17 dieną. Planuojama, kad studijos vyks nuotoliniu būdu
  • Studijų kursas truks tris savaites ir studijos vyks darbo dienomis nuo 18 iki 20 valandos.
  • Po akademijos gabiausiems studentams bus pasiūlyta trijų savaičių darbinė praktika „Macaw“ biure Vilniuje, kuri prasidės iškart po akademijos, o po jos – geriausiems dalyviams bus pasiūlyta darbo vieta bendrovėje „Macaw“

Ką reikia turėti studentui?

Akademijos metu studentai turi naudotis savo kompiuteriais. Visa studijų medžiaga studentams bus prieinama ir internetu, o paskaitos vyks naudojant „Microsoft Teams“ programą.

Power Apps ir Power Platform

„Power Apps“ yra programų, paslaugų, jungčių ir duomenų platformos paketas, suteikiantis greitą programų programavimo aplinką, kad būtų galima kurti pasirinktines programas, skirtas jūsų verslo poreikiams. Naudojant „Power Apps“, galite greitai kurti tinkintas įmonės programas, kurios sujungia jūsų verslo duomenis laikomus arba esančius duomenų platformoje („Common Data Service“) ar įvairiuose interneto ar patalpose esančiusoe duomenų šaltiniuose („SharePoint“, „Microsoft 365“, „Dynamics 365“, SQL Serveryje ir t.t.).

Programos, sukurtos naudojant „Power Apps“, suteikia raiškiosios verslo logikos ir darbo eigos galimybių, kad jūsų rankiniai verslo procesai būtų transformuoti į skaitmeninius, automatizuotus procesus. Be to, programos, sukurtos naudojant „Power Apps“, naudoja interaktyvų dizainą ir gali sklandžiai veikti naršyklėje arba mobiliuosiuose įrenginiuose (telefone arba planšetiniame kompiuteryje). „Power Apps“ „demokratizuoja“ pasirinktinių verslo programų kūrimo galimybes ir leidžia vartotojams kurti daug funkcijų naudojančias pasirinktines verslo programas nerašant kodo.

„Power Apps“ taip pat yra išplėstinė platforma, kuri leidžia profesionaliems kūrėjams programiškai sąveikauti su duomenimis ir metaduomenimis, taikyti verslo logiką, kurti pasirinktines jungtis ir integruoti jas į išorinius duomenis.

 „Macaw“ – vienas geriausių darbdavių Europoje

Nyderlandų bendrovė „Macaw“ jau dvidešimt penkerius metus sėkmingai dirba internetinės rinkodaros ir informacinių technologijų srityse, savo klientams siūlo duomenų analitikos, elektroninės prekybos, debesijos ir kitus integruotus skaitmeninius ir rinkodaros sprendimus verslui. „Macaw“ yra „Microsoft“ ir „Sitecore“ partnerė. Nyderlandų bendrovė dirba su tokiomis žinomomis įmonėmis, kaip „Heineken“, „Eneco“ ir „Henkel“. Iš viso bendrovėje dirba 350 specialistų Nyderlanduose, Lietuvoje ir Vokietijoje. Planuojama, kad iki 2025-ųjų metų įmonės darbuotojų skaičius išaugs iki 1000.

Dėl daugiau informacijos ir dėl registracijos kreipkitės e-paštu: povilas.zarnauskas@macaw.nl, arba telefonu +370 605 55078

Registruokitės jau dabar!
Registracijos forma