Macaw.lt/Data, Analytics & AI

Data, Analytics & AI

Duomenys ir jų kaupimas tampa neatsiejamu dalyku daugeliui bendrovių, kurios savo veikloje naudoja e-commerce sprendimus. Kaupdami ir analizuodami duomenis Jūs galite daug sužinoti apie savo klientus ir nuspėti jų veiksmus bei poreikius.
Sužinoti daugiau

Duomenų kaupimas ir jų apdorojimas yra labai svarbūs procesai kiekvienai bendrovei, ypač, jeigu verslas prekiauja internete. Analizės leidžia numanyti klientų veiksmus bei jų ateities poreikius, todėl tinkamas duomenų išnaudojimas yra gyvybiškai svarbus šiais laikais.

Bendrovė „Macaw“ Jums gali padėti sukurti sistemas, kurios kaups ir apdoros Jūsų klientų ir lankytojų duomenis bei pateiks svarbias įžvalgas.

Duomenys ir dirbtinis intelektas

Šiuo metu analizei yra išnaudojama tik labai maža dalis visų sukaupiamų duomenų. Taip yra dėl to, kadangi kiekvieną dieną sukaupiamas duomenų kiekis yra labai didelis ir paprasti įmonės darbuotojai negali jų apdoroti, tam į pagalbą dažniausiai yra pasitelkiamas dirbtinis intelektas, kuris geba daug greičiau ir efektyviau apdoroti duomenis ir pateikti geriausias įžvalgas.

Bendrovė „Macaw“ į visumą sujungia sudėtingas duomenų rinkimo ir analizės sistemas ir jas pritaiko Jūsų verslui.