Macaw.lt/Imbema

"Flamingo" aplikacija bendrovei "Imbema"

icon

Vienas naujausių „Macaw“, lyderiaujančios Nyderlandų IT bendrovės, projektų – programėlė „Flamingo“

Bendrovė „Macaw“ sukūrė programėlę „Flamingo“, kuri padės įmonei „Imbema“ daug paprasčiau ir lengviau analizuoti duomenis apie vandens ir kitų skysčių tekėjimą žarnomis. Kiekvienoje žarnoje, turinčioje unikalų ID kodą, buvo įrengti specialūs NFC lustai. Nuskenavus šiuos kodus su „Flamingo“ programėle išmaniuosiuose įrenginiuose, gaunama visa informacija apie žarnų apkrovą ir būklę.

Automatizuotas procesas su programėle išmaniajame telefone

Naftos gavybos ir chemijos pramonėje žarnų naudojimas yra vienas esminių procesų. Žarnos naudojamos tiek nuodingosioms medžiagoms, tiek maistui transportuoti, todėl bet kokia klaida gali turėti labai didelės įtakos ir padaryti milžiniškos žalos. Šiuose procesuose labai svarbu žarnas tinkamai naudoti ir žinoti apie jų būklę.

Būtina suprasti, kad žarnų tikrinimo procesas yra sudėtingas ir užimantis daug laiko. Be to, bet kokių žarnos pažeidimų nustatymas yra sudėtingas ir ypatingas procesas.

Mūsų bendrovės sukurta programėlė „Flamingo“ leidžia automatizuoti visus šiuos procesus.

Duomenų surinkimas

Tam, kad būtų matomi visi žarnų pažeidimai, yra naudojamai NFC lustai. Jie padeda surinkti visą reikalingą informaciją apie žarnų būklę. Nuskenavus šį lustą, bendrovės atstovai gauna visą susistemintą informaciją apie žarnos tipą, kiek laiko ji tarnauja, aptarnavimo intervalą ir būtinus sertifikavimus.

Visa informacija yra surinkta ir saugoma debesijoje, todėl gali būti lengvai pasiekiama tiek bendrovės atstovams ir darbuotojams, tiek išorės auditoriams, kurie turi tikrinti visą įrangą. Programėlė „Flamingo“ taip pat saugo ir papildomus duomenis bei gali padėti tinkamai juos valdyti.

Šis mūsų projektas buvo nominuotas 17-uosiuose „Channel Awards“ ir buvo apdovanotas kaip „Best Channel Project of the Year“.

Challenge
Pramoninių žarnų tikrinimas yra labai laikui imlus procesus, tačiau pasitelkus informacines technologijas, šiuos procesus galima atlikti daug greičiau ir paprasčiau.
Mūsų požiūris
Bendrovė „Macaw“ sukūrė išmanią aplikaciją „Flamingo“, kuri kaupia informaciją apie pramoninių žarnų būklę bei ši informacija yra lengvai pasiekiama tiek pačios įmonės darbuotojams, tiek kitiems specialistams.
Rezultatas
Visa reikalinga informacija yra pasiekiama daug paprasčiau – ją galima gauti naudojantis tiek telefonu, tiek ir kitais išmaniaisiais įrenginiais.

What's your challenge?

Džiaugiamės galėdami savo klientams pasiūlyti geriausius sprendimus, kurie sukurs geresnį Jūsų bendrovės ryšį su esamais ir būsimais klientais bei kartu pagerins darbuotojų produktyvumą. Norite sužinoti kaip? Parašykite mums!